onsdag 17 april 2013

Välkommen på skrivarworkshoppar i Malmö!

www.healmyvoicesweden.com 

Charlotte Rudenstam bloggar ....

Bild: Maja Säfström


Genom orden kan många knutar lösas.
Genom orden kan vi söka vår frihet.
Genom orden kan vi komma till nya insikter om oss själva.
Med orden kan vi leka, kan vi pröva gränser... och genom dem kan vi se och skapa möjligheter i livet.

Så nu börjar Marie Ek Lipanovska och jag erbjuda enkla, intensiva halvdagsworkshoppar för dig som vill skriva, men som behöver inspiration och sammanhang. Första skrivmötet sker 7 maj och temat är “Din sexiga röst.”

Sedan i september deltar jag i projektet Heal My Voice Sweden, ett projekt som leds av Marie, och som kommer att utmynna i en bok i september. En bok med titeln “Värdefulla röster”. I den får läsaren möta 20 kvinnoröster som var och en berättar sin autentiska historia om sitt värde. Orden har varit min försörjning i största delen av mitt liv. Jag är oftast vän med de skrivna orden och jag är bra på att finnas till hands för andra skribenter, som vill våga pröva sin förmåga. Jag arbetar som redaktör för böcker, har jobbat som journalist i många år, har skrivit flera egna böcker... och så bloggar jag varje dag. För orden vill ut.
Marie är också en ord- och skrivarmänniska, med år som journalist och böcker i bagaget. Och med ett väldigt engagemang för att i synnerhet kvinnor ska befria sig från förtryckande krav från sig själva och omgivningen.

Nu startar vi tillsammans skrivarworkshoppar där vi möts i verkliga livet, i Malmö, för att under några förmiddagstimmar skriva och läsa för varandra. Vi kommer att förse er med övningar. Vi kommer att ge varsam feedback. Vi kommer att mata er kreativitet på olika sätt. Vi vill locka dig till att skriva orden som verkligen är dina. Dina inre ord. Din passion. Din essens. Men kanske också något annat, något du behöver skriva. Något som engagerar dig. Något som bubblar i dig. Och vi börjar med att släppa fram din sexiga röst. Hur låter den?
Så kom till lekfulla workshoppar med oss. Förmodligen kommer du att träffa kvinnor som är med i Heal My Voiceprojektet - men dessa workshoppar är öppna för alla som vill skriva tillsammans och som önskar mötas kring sina texter. Varmt välkommen.

Första tillfället: “Din sexiga röst” - tisdag 7 maj 9-12.
Anmäl dig genom att betala avgiften på 495:- (inkl moms)
Detta gör du på vår hemsida.
Andra tillfället: “Din arga röst”- tisdag 21 maj 9-12.
Anmäl dig genom att betala avgiften på 495:- (inkl moms)

Blir du nyfiken på Heal My Voice Sweden? Ett nytt bokprojekt startar till hösten.
Läs mer om Heal My Voice Sweden på hemsidan.


100% Charlottes Blogg